Yhteystiedot

info@smashdesign.fi
040-7557684
Hankaintie 16a2
02480, Kirkkonummi

Tietosuoja

(Päivitetty viimeksi: 6. huhtikuuuta 2021)

 

1. YLEISTÄ
Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on tarjota verkkosivustomme kävijöille ja asiakkaille avointa tietoa siitä, miten keräämme, käytämme, näytämme, siirrämme ja tallennamme yksityisiä tietoja.

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan päivittää ajoittain. Emme tee merkittäviä muutoksia ilman ennakkoilmoitusta. Voit tarkistaa, milloin tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi tarkistamalla päivämäärä tämän sivun yläosasta.

 

2. YHTEYSTIEDOT
Smash Consulting | Y-tunnus: 2183642-1. Smash Consulting on Active Holidays Finlandin aputoiminimi.

Osoite: Hankaintie 16a2, 02480 Kirkkonummi, Suomi.
Sähköposti: info@smashdesign.fi
Verkkosivusto: https://smashdesign.fi
Tietosuojavastaava: info@smashdesign.fi

 

3. MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME
Keräämme sivustollamme kahdenlaisia ​​tietoja: asiakastietoja ja analytiikkatietoja.

Kun otat meihin yhteyttä tai esität kysymyksiä, voimme kerätä ja käsitellä seuraavia tietoja (huomaa, että kaikki alla kuvatut tiedot eivät välttämättä päde sinuun):

  • Nimesi
  • Puhelinnumerosi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Kaikki muut mielestäsi tärkeät tiedot, jotka haluat jakaa meille liittyen yhteydenottoosi (valinnaisia tietoja)
  • Mahdollinen viestintä kanssamme

Jos teet sopimuksen kanssamme, keräämme sinulta ylläolevan lisäksi sopimukseen ja laskutukseen liittyviä tietoja kuten esimerkiksi yrityksesi nimen, Y-tunnuksen, osoitteen ja laskutuspalvelun osoitteen.

Analytiikkatiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavia tietoja:

  • Katselemasi sivut tai postaukset: käytämme tätä esimerkiksi näyttääksesi sinulle sivuja joista voit olla kiinnostunut
  • Sijaintisi, IP-osoiteesi ja selaintyyppisi.
  • Hakutermit, joita käytettiin sivustoillamme
  • Evästetunnisteet

4. KUINKA KERÄÄMME TIETOJA
Asiakastiedot vastaanotetaan ensisijaisesti suoraan sinulta kun lähetät meille tietoja (esim. yhteydenotto tai tarjouksen pyytäminen meiltä). Voimme myös saada tietoja suoraan sinulta, jos otat meihin yhteyttä kysymyksellä tai palautteella, jätät kommentin verkkosivustollemme tai soitat meille.Analytiikkatiedot kerätään automaattisesti, kun vierailet sivustolla.

5. TIETOJEN KERÄÄMISEN TARKOITUS

  • Yhteydenoton tai tarjouspyynnön käsittely ja vastaaminen: Jos olet meihin yhteydessä, saatamme tarvita henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta, jotta voimme tehdä sinulle tarjouksen tai ehdotuksen ja toimittaa tilaamasi palvelu.
  • Asiakasviestintä: Joskus tarvitsemme henkilötietojasi viestiäksemme kanssasi asiakkaana. Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, voimme käyttää annettuja tietoja vastaamaan kysymyksiisi ja mahdollisten ongelmiesi ratkaisemiseen.
  • Asiakaspalaute: Jos päätät jättää kommentteja smashdesign.fi -sivustolle, voimme näyttää sen kyseisen tuotteen kommenttiosassa. Jos otat meihin yhteyttä asiakaspalautelomakkeen avulla, tiedot lähetetään meille automaattisesti, kun painat Lähetä-painiketta, ja keräämme ne vastataksemme kysymykseesi tai huolenaiheeseesi.
  • Oikeudelliset tarkoitukset: Keräämme tiettyjä tietoja laillisten velvoitteidemme, kuten vero- ja kirjanpitolainsäädännön, noudattamiseksi.

Yleistä

Säilytämme tietoja sinusta yleensä niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joita varten keräämme ja käytämme niitä, olettaen että meillä ei ole laillisesti velvoitetta pitää niitä pidenpään.

6. EVÄSTEET JA ANALYYSIT
Käytämme evästeitä keräämään ja tallentamaan analytiikkatietoja, kun asiakkaat käyvät sivustollamme ja käyttävät sitä.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka lähetetään ja tallennetaan laitteellesi ja joiden avulla voimme tunnistaa verkkosivustomme kävijät palvelun parantamiseksi ja palvella asiakkaitamme paremmin. Evästeet eivät vahingoita laitettasi tai tiedostojasi.

Voit halutessasi asettaa verkkoselaimesi kieltäytymään evästeistä tai ilmoittamaan, kun evästeitä lähetetään. Huomaa, että jotkut sivustomme osat eivät välttämättä toimi oikein, jos evästeiden käyttö evätään.

Verkkoanalyysipalvelut ja muut online-työkalut

Käytämme Google Analyticsia ja muita vastaavia verkkoanalyysipalveluita keräämään analytiikkatietoja ja raportteja kävijöiden käytöstä ja auttamaan meitä parantamaan palveluita ja tarjoamaan kohdennettua sisältöä.

7. TIETOJEN VARASTOINTI
Smash Consulting tallentaa kaikki asiakastiedot EU:n alueelle. Tällä hetkellä tietomme on tallennettu palvelimiin Helsingissä.

8. HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN
Emme jaa henkilötietoja kolmansille osapuolille yrityksemme ulkopuolella, ellei jokin seuraavista olosuhteista toteudu:

Oikeudellisista syistä
Voimme jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa yrityksemme ulkopuolella, jos uskomme vilpittömässä mielessä, että pääsy henkilötietoihin ja niiden käyttö on kohtuullisen välttämätöntä (i) sovellettavan lain, asetuksen ja / tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; (ii) havaitaksemme petokset, turvallisuus- tai tekniset kysymykset, estää ne tai muutoin puuttua niihin; ja / tai (iii) suojaaksemme yrityksemme tai asiakkaan etuja tai turvallisuutta lain mukaisesti.

Suostumuksellasi
Voimme jakaa henkilötietoja organisaation ulkopuolisten kolmansien osapuolten kanssa muista kuin edellä mainituista syistä, kun meillä on siihen asiakkaan nimenomainen suostumus. Sinulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus aina.

9. KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJA
Säilytämme tietoja sinusta yleensä niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joita varten keräämme ja käytämme niitä, olettaen että meillä ei ole laillisesti velvoitetta pitää niitä pidenpään. Käytännössä se tarkoittaa, että säilytämme tietojasi niin kauan kun meillä on sopimus voimassa. Sopimuksen päättymisen jälkeen poistamme asiakastietosi poislukien ne tiedot joita laki vaatii säilyttämään pidempään.

10. OIKEUTESI
Oikeus tutustua tallennettuihin tietoihisi
Sinulla on oikeus tutustua henkilökohtaisiin ​​tietoihisi. Voit olla meihin yhteydessä ja me ilmoitamme sinulle, mitä henkilötietoja olemme keränneet ja käsitelleet sinusta.

Oikeus korjata
Sinulla on oikeus päivittää / korjata henkilötietojasi, jotka olemme tallentaneet sinusta.

Oikeus poistaa
Voit pyytää meitä poistamaan kaikki tai jotkut henkilötietosi järjestelmistämme. Suoritamme tällaisen pyynnön, ellei meillä ole laillista perustetta olla tekemättä sitä.

Oikeus tehdä valitus viranomaisille
Jos sinusta tuntuu, että tietosuojaehdoissamme on virheitä tai ne eivät ole GDPR-määräysten mukaisia, voit olla yhteydessä tietosuojavaltuutetun toimistoon Suomessa (www.tietosuoja.fi).

Kuinka käytät oikeuksiasi
Edellä mainittuja oikeuksia voit käyttää lähettämällä meille viestin tässä tietosuojalausekkeessa mainittuihin osoitteisiin, mukaan lukien seuraavat tiedot: koko nimi, (yrityksen nimi), osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voimme pyytää lisätietoja, jotka ovat tarpeen asiakkaan henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Voimme hylätä pyynnöt, jotka ovat kohtuuttoman toistuvia, liiallisia tai selvästi perusteettomia.

11. SUORAMARKKINOINTI
Smash Consulting ei tällä hetkellä tee suoramarkkinointia.

12. TIETOJEN SUOJAAMINEN
Teemme parhaamme pitääksesi tietosi turvassa. Me ja tekniset toimittajamme käyttävät hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä suojatoimenpiteitä keräämiemme ja käsittelemiemme henkilötietojen suojaamiseksi. Suojausvalvontamme on suunniteltu ylläpitämään asianmukaista tietojen luottamuksellisuuden, eheyden, saatavuuden, joustavuuden ja kyvyn palauttaa tiedot. Me ja tekniset toimittajamme testaamme säännöllisesti järjestelmämme ja muita resursseja tietoturva-aukkojen varalta.

Jos turvatoimista huolimatta tapahtuu tietoturvaloukkauksia, joilla on todennäköisesti kielteisiä vaikutuksia yksityisyydellesi, ilmoitamme asiasta sinulle ja asiaankuuluville viranomaisille sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Varaustiedustelu

Q

Office

105 Road Name

Berlin

Germany