Yhteystiedot

info@smashdesign.fi
040-7557684
Hankaintie 16a2
02480, Kirkkonummi

Tietoa meistä

Lisäinfoa yrityksestämme ja yhteystietomme.

Saat meihin parhaiten yhteyden täyttämällä alla olevan lomakkeen. Voit myös soittaa meille 040-7557684 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen info@smashdesign.fi

Koti » Info

Yhteydenotto

Mistä olet kiinnostunut

Näin homma etenee

  • Step 1
  • Step 2
  • Step 3
  • Step 4

Aloituspalaveri

Yhteydenotto pyyntösi perusteella sovimme aloituspalaverin.

Palaverissa (joko videopuhelu tai kasvotusten) sinä voit kertoa tarpeesi, toiveesi ja odotuksesi projektin suhteen. Ja me puolestamme käymme läpi mitä projektiin kuuluu, miten se etenee ja mitä tapahtuu seuraavaksi.

Jos tämän jälkeen olet tyytyväinen, lähetämme sinulle tarjouksen projektista. Sen hyväksyttyäsi, käärimme hihat ja alamme hommiin.

Tekeminen

Tekeminen alkaa suunnittelulla ja päättyy siihen, että näet jo lähes valmiit sivut livenä. 

Projektin tekeminen on jaettu meillä kahteen osaan. Ensimmäisessä vaiheessa suunnittelemme sivuston rakenteen (design), visuaalisen ilmeen (värit, fontit, kuvat) ja käyttäjäkokemuksen.

Kun olemme saaneet ns. pohjapiirrustuksen valmiiksi, alamme rakentaa sivustoa, joka on pitkälti HTML ja CSS koodin lisäämistä. Tässä vaiheessa lisäämme myös mahdollisimman paljon sisältöä, jotta saat lähes valmiin version tarkastettavaksesi. 

Palaute ja viimeistely

Antamasi palautteen perusteella teemme tarvittavat muutokset sivuille. 

Muutosten ohessa optimoimme sivustosi mobiililaitteille (yli puolet sivujesi kävijöistä näkee ne ensimmäistä kertaa mobiililaitteella). 

Viimeistelyvaiheessa testaamme myös kaiken alusta loppuun ja varmistamme että kaikki näyttää ja tuntuu siltä niinkuin pitää. Ihan lopussa asennamme Google analytiikan, jotta pääset seuraamaan sivustosi kävijämääriä ja dataa.

Työn luovutus ja koulutus

Kun kaikki on valmista, luovutamme työn sinulle ja sovimme jatkosta.

Työn luovutuksen jälkeen saat käyttökoulutuksen itse WordPressin käyttöön mutta myös teemaeditorin, lisäosien ja Google analytiikan käyttöön.

Toisena vaihtoehtona on, että tilaat meiltä sivuston ylläpitopaketin joka sisältää:

  • WordPress -järjestelmän automaattiset päivitykset
  • Teemaeditorin ja lisäosien automaattiset päivitykset
  • Mahdollisen teknisen tuen mikäli sivustolla menee jokin rikki (joka ei johdu käyttäjän tekemistä muutoksista).
  • Sisällön muokkaamista max. 2 tuntia kuukaudessa.
  • Apua ja vinkkejä WordPressin ja lisäosien käyttöön tarvittaessa.

Ylläpitopaketin hinta on 39€ / kk (+alv 24%).

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Me olemme

”Iskulyöntisi menestykseen”

Yrityksemme nimi on Smash Consulting ja teemme kotisivujen ja verkkokauppojen lisäksi konsultointia suomalaisille kasvuyrityksille.

Nimemme juontaa juurensa pallopeleissä käytetystä termistä ’smash’ eli iskulyönti, jolla usein voitetaan pallo lyömällä se kovaa vastustajan ulottumattomiin. Me haluamme omalla työllämme luoda asiakkaillemme iskulyöntiä vastaavan kilpailuedun markkinoilla.

Varaustiedustelu

Q

Office

105 Road Name

Berlin

Germany